Reisadvies – Huisartsenpraktijk ZuiderEs – Rijssen
Header afbeelding
Wijnand Zeeuwstraat 26-003 7462 DE Rijssen Tel:0548512563

Reisadvies

Gaat u binnenkort op reis dan moet u zich goed voorbereiden. Wordt het een zakenreis of vakantie? En gaat u alleen of met uw partner, gezin of zelfs een hele groep? In alle gevallen begint uw reis met een bezoek aan Travel Doctor. Zelfs voor bestemmingen als Egypte, Turkije en Kroatië worden vaccinaties aanbevolen.

Alle vaccinaties hebben wij in voorraad, ook het gele koorts vaccin.

Ook patiënten van buiten onze praktijk zijn welkom voor reizigersadvies.

Voor deze reisadvisering is onze huisartsenpraktijk aangesloten bij Travel Doctor en het LCR.

Wij streven ernaar om u een goed persoonlijk reisadvies te geven gebaseerd op de laatste gegevens. Wij nemen tijdens het consult uw medische voorgeschiedenis door en bespreken met u de eventuele risico’s van een reis en kijken welke vaccinaties/adviezen er nodig zijn. Omdat wij een organisatie zijn bestaande uit huisartsen kunnen wij extra goed inspelen op uw medische voorgeschiedenis.

Om u goed te kunnen adviseren volgen wij regelmatig nascholingen.

Wij adviseren u om ten minste 4-6 weken voor uw vertrek een afspraak voor het reisadvies te maken. Dit in verband met de tijd die bijvoorbeeld een vaccinatie nodig heeft om werkzaam te worden of andere maatregelen die wellicht genomen moeten worden.

Mocht u ‘last minute’ op reis gaan, dan kunnen wij samen met u bepalen welke vaccinaties en adviezen belangrijk en mogelijk zijn.

Werkwijze

Klik op deze link om een afspraak te maken en vul het online vragenformulier in.

Als het formulier bij ons binnen is gekomen streven wij ernaar om u binnen 2 werkdagen terug te bellen om een afspraak te maken.

Op het spreekuur worden de adviezen besproken en de eventueel benodigde vaccinaties toegediend. Bent u reeds in het bezit van een internationaal inentingsbewijs? Neem deze dan mee naar de afspraak.

Kosten

Klik hier voor de actuele tarieven.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten geheel of gedeeltelijk als u een aanvullende verzekering heeft. Klik hier om dit te controleren.

U krijgt van ons een factuur thuis gestuurd.