Carine van Dijke – Huisartsenpraktijk ZuiderEs – Rijssen
Header afbeelding
Wijnand Zeeuwstraat 26-003 7462 DE Rijssen Tel:0548512563

Carine van Dijke

Functie: Praktijkondersteuner Somatiek en ouderenzorg

Ik ben in 2012 begonnen aan de opleiding HBO-verpleegkunde en heb deze in het laatste jaar gecombineerd met de opleiding tot POH. Beide opleidingen heb ik gevolgd aan de Hogeschool Viaa in Zwolle. Sinds mei 2016 ben ik in dienst als praktijkverpleegkundige bij huisartsenpraktijk Zuideres, nadat ik daar in 2015 de laatste stageperiode van mijn opleiding heb afgerond.

Ik hou me veel bezig met de ouderenzorg, maar doe ook de spreekuren voor mensen met diabetes, astma of COPD. Naast mijn functie als praktijkverpleegkundige werk ik ook nog in een huisartsenpraktijk in Den Ham.

Ik werk op maandag en vrijdag binnen de praktijk.

Praktijkondersteuner Ouderenzorg
Het aantal kwetsbare ouderen neemt toe. Ouderen blijven langer zelfstandig wonen. Deze groep leidt vaak aan verschillende aandoeningen tegelijk, gebruikt veel medicatie die vaak door meerdere artsen (huisarts en specialist) zijn voorgeschreven en rond de zorg van deze groep mensen zijn vaak veel verschillende hulpverleners of instanties betrokken.

De praktijkondersteuner Ouderenzorg wordt ingezet om deze complexe problematiek goed in kaart te brengen en om de zorg indien nodig beter te coƶrdineren

Terug naar overzicht